sex, shop, jucarii erotice, penisuri, dildos, vibratoare, jucarii anale, papusi, vagine, pompe, bile pentru orgasm

Caută
erotic-center.ro
GO
TEL. +4 0749 246 78816:00 - 20:00 (L-V)
ProduseStimulente sexualeStimulente sexuale femei
Ciocolata Afrodisiaca Femei DIBLONG 24 gr.
Cod:

Energy Chocolate este un produs premium, inovator, puternic afrodisiac, conceput sub forma unui baton de ciocolata in forma de inima, pentru femeile care doresc sa-si imbunatateasca viata de cuplu in general, sa-si sporeasca dorinta sexuala si sa-si depaseasca problemele legate de anxietate si frigiditate. Este un produs creat doar din ingrediente naturale, fara aditivi chimici si fara efecte adverse.

Beneficii: Cresterea tonusului si energiei fizice. Intensifica apetitul sexual si libidoul. Cresterea circulatiei sanguine in zona intima, sporind astfel sensibilitatea la atingere si cresterea placerii sexuale. Reducerea anxietatii, frigiditatii si a problemelor legate de dificultatea excitarii. Cresterea secretiei de estrogen, rezultand in orgasme mai dese si mai puternic simtite.

Ingrediente: zahar, pudra de cacao 30%, unt de cacao 9,05%, alun-de-padure (fructe) 2,10%, extract de ginseng 1%, seminte de susan 1%, ghimbir 0,8%, lecitina din soia (emulsifiant), pudra din zer (lapte) 0,01%, aroma de vanilie. Contine 7,44 mg ginsenozide per 1 baton de ciocolata. Contine alune de padure, seminte de susan, soia, lactoza. Contine 16.56 mg cafeina/1 baton ciocolata (24 gr).

Utilizare: 1 baton de ciocolata (24 gr) pe zi, cu 30 de minute inainte de actul sexual. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Dupa desigilare, produsul poate fi cosumat pana la sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisa pe ambalaj.

Contraindicatii: A nu se utiliza de persoanele sub 18 ani!  A nu se utiliza de femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza! A nu se utiliza de persoanele cu intoleranta la lactoza sau alergii la alune de padure, seminte de susan, soia sau la oricare dintre celelalte componente! A nu se utiliza de persoanele cu afectiuni ale inimii (ex: hipertensiune arteriala, etc), sau venoase, diabet, etc! A nu se utiliza cu alcool! A nu se lasa la indemana copiilor! Se recomanda a se utiliza cu precautie de catre sportivi, pentru a nu influenta performantele!

Disponibil: in stoc
Pret: 35.00 Ron
Contact
Telefon: 0749 246 788
E-mail: bmb@erotic-center.ro
 
Produse Best Buy
 
 
 
btz Webdesign erotic-center.ro Str. Aleea Pictor Nagy Istvan Nr. 12/a/2, Miercurea Ciuc, Harghita
E-mail: bmb@erotic-center.ro
Tel: 0749-246.788
btz Webdesign