sex, shop, jucarii erotice, penisuri, dildos, vibratoare, jucarii anale, papusi, vagine, pompe, bile pentru orgasm

Caută
erotic-center.ro
GO
TEL. +4 0749 246 78816:00 - 20:00 (L-V)
ProduseStimulente sexualeStimulente sexuale femei
Cafea Solubila Afrodisiaca DIBLONG Coffee 10 gr.
Cod:

Energy Chocolate este un produs premium, inovator, puternic afrodisiac, conceput sub forma unui baton de ciocolata in forma de inima, pentru barbatii doresc sa-si imbunatateasca viata de cuplu in general, sa-si sporeasca performantele sexuale si sa obtina un tonus fizic bun si un nivel de energie crescut pentru a face fata provocarilor din viata de zi cu zi. Este un produs creat doar din ingrediente naturale, fara aditivi chimici si fara efecte adverse. Beneficii: Efect ridicat de pana la 72 de ore. Cresterea tonusului si energiei fizice. Intensifica apetitul sexual si libidoul. Contribuie la cresterea virilitatii masculine, cat si la obtinerea unei placeri mai intense in timpul actului sexual. Ofera erectii ferme si de lunga durata si previne ejacularea precoce, rezultand astfel in partide sexuale mai lungi.

Ingrediente: zahar, pudra de cacao 30%, unt de cacao 9,05%, alun-de-padure (fructe) 2,10%, extract de ginseng 1%, seminte de susan 1%, ghimbir 0,8%, lecitina din soia (emulsifiant), pudra din zer (lapte) 0,01%, aroma de vanilie. Contine 7,44 mg ginsenozide per 1 baton de ciocolata. Contine alune de padure, seminte de susan, soia, lactoza. Contine 16.56 mg cafeina/1 baton ciocolata (24 gr).

Utilizare: 1 baton de ciocolata (24 gr) pe zi, cu 30 de minute inainte de actul sexual. Efectul se poate mentine pana la 72 de ore, in functie de conditia fizica a utilizatorului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Dupa desigilare, produsul poate fi cosumat pana la sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisa pe ambalaj.

Contraindicatii: A nu se utiliza de persoanele sub 18 ani! A nu se utiliza de femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza! A nu se utiliza de persoanele cu intoleranta la lactoza sau alergii la alune de padure, seminte de susan, soia sau la oricare dintre celelalte componente! A nu se utiliza de persoanele cu afectiuni ale inimii (ex: hipertensiune arteriala, etc), sau venoase, diabet, etc! A nu se utiliza cu alcool! A nu se lasa la indemana copiilor! Se recomanda a se utiliza cu precautie de catre sportivi, pentru a nu influenta performantele!

Disponibil: in stoc
Pret: 35.00 Ron
Contact
Telefon: 0749 246 788
E-mail: bmb@erotic-center.ro
 
Produse Best Buy
 
 
 
btz Webdesign erotic-center.ro Str. Aleea Pictor Nagy Istvan Nr. 12/a/2, Miercurea Ciuc, Harghita
E-mail: bmb@erotic-center.ro
Tel: 0749-246.788
btz Webdesign